KabaalPortaal

Wendy Boots

Als creatief ondernemer werk ik graag aan projecten met een uitdaging; mensen verbinden en raken met mijn muziek, nieuwe media toepassen bij educatieve kunst- of maatschappelijke projecten. Korte workshops om mensen hun muzikale- en creatieve talenten aan te boren, het is een greep uit de vele ambities die ik heb. 

Als klassiek pianist en componist produceer ik muziek bij beeld en  theatervoorstellingen. Spelen is mijn missie, spelen met geluid. Met als eindproducten een podcastaflevering, een spoken word productie of instrumentale muziek. Zo vind ik het ook een uitdaging om muziek van anderen te bewerken of te arrangeren. Leerzaam en leuk! Check mijn portfolio.

Tik & Tel

Met TIK & TEL leer je muzikaal tellen. Voor wie het notenschrift nog niet onder de knie heeft leert met dit ritmische kaartspel muzikaal te tellen. Door de vooraf bepaalde maatsoort verschillende notenwaarden achter elkaar aan te leggen ontstaan volle maten.

Kabaal Portaal ontwikkelt educatieve producten in de vorm van lesmateriaal, workshops. Deze zijn inzetbaar bij bedrijfsleven en onderwijs. Korte projecten of workshops waarbij creativiteit en zintuigelijke beleving geprikkeld wordt tot verwondering en zelf doen.  De disciplines muziek, mediatechniek en uitvoerende kunt staan hierbij centraal. 

 

Producties

Een workshop geven op de basisschool of VO? Een creativiteit check bij uw bedrijf?

Een podcast serie opnemen? Een filmpje maken? Jouw song arrangeren en opnemen?.

Muziek bij een theater- of balletvoorstelling live spelen? Een uitvaart met handpan muziek ondersteunen?  Een spoken word tekst voordragen?