"Leerzaam, spannend en een leuke manier om kennis te maken met muziek"

Verwondering en nieuwsgierigheid naar muziek. Ik hoop dat jonge lezers dit ervaren na het lezen van ‘De Herrieflat van Kabalika’, aldus auteur Wendy Boots. Zij is als jong, muzikaal kind altijd al op zoek geweest naar verhalen over muziek maken. Met dit boek hoopt zij de muzikaliteit bij kinderen aan te wakkeren en de drempel te verlagen om zelf een muziekinstrument te gaan bespelen. Ook voor lezers die al ervaring hebben met muziek maken, is dit boek een feest der herkenning.

Een boek over muziek, dan mag de muziek natuurlijk niet ontbreken. Bij alle verhalen heeft Wendy muziek gecomponeerd. Zij heeft dit als componist en musicus met veel plezier gemaakt. Deze muziek is gratis te downloaden na aankoop van het boek.Meisjes van DuRf zingen nummer 'Uitblinken'

Bij het hoofdstuk 'Uitblinken' zingen de personages tijdens het schoonmaken.

Het liedje wat bij het verhaal is gecomponeerd is ingezongen door het meisjes trio DuRF. Met hun driestemmige zang is het één van de muzikale hoogtepunten uit het boek. Ook is er een podcastaflevering van hen te beluisteren in de podcast serie van de Herrieflat. 

Enkele quotes van donateurs en lezers:

"Het is een uniek project van muziek en kunst"

"Leerzaam om op een spannende en leuke manier kennis te maken met muziek"

"De Herrieflat is een droom voor kinderen, wie wil daar nou niet wonen?"