Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, lees hier onze laatste nieuwsbrief.

Persbericht

De Herrieflat van Kabalika, wie wil daar nou niet wonen?

 

Kinderen en muziekmaken, dat is de ultieme combinatie voor Wendy Boots. Van haar verscheen onlangs het kinderboek ‘De Herrieflat van Kabalika’  met verhaaltjes die gaan over muziekmaken en muzikanten.

‘Verwondering en nieuwsgierigheid naar muziek. Ik hoop dat jonge lezers dit ervaren na het lezen van ‘De Herrieflat van Kabalika’, aldus Wendy.  Zij is als jong, muzikaal kind altijd al op zoek geweest naar verhalen over muziek maken. Met dit boek hoopt zij de muzikaliteit bij kinderen aan te wakkeren en de drempel te verlagen om zelf een muziekinstrument te gaan bespelen. Ook voor lezers die al ervaring hebben met een muziekinstrument, is dit boek een feest der herkenning.

Een boek over muziek, dan mag de muziek natuurlijk niet ontbreken. Bij alle verhalen heeft Wendy Boots muziek gecomponeerd. Maar dat is niet alles. Ze heeft ook een podcast serie gemaakt waarbij jonge muzikanten aan het woord komen. Alles met één doel; de lezer op weg te helpen naar een nieuwe hobby namelijk zelf muziek maken!

Info; www.kabaalportaal.nl